nordic knit blog

nordic knit blog

Jeg har meldt meg inn i to bloggringer.Blir spennende å se om jeg kommer på lista snart. For å komme inn på sidene se i linklista mi til høyre

konfirmanten min

konfirmanten min

 

Som den stolte mor jeg er, så må jeg vise konfirmanten min i sin nysydde Lofotbunad. Føler det slik at det nesten er som en slektsdrakt, fordi det er kusinen til morfaren min som har komponert den.


another gift from TAKK.friends

another gift from TAKK.friends

Anne-Beth gave me a nice surprice in my mailbox today, it really made my day, thank you very much, blue is my colour. By the way, the chocolade did not reach that far as going into this picture, nam nam


little eastergreeting

 little eastergreeting

Today this little greeting turned up in my mailbox. Thank you Marikken, and I wish you a lovely easter too.


Min avatar

avatar


Hvem er jeg?

Jeg har hndarbeidsdilla. Men det utrolige er at jeg hadde bare G i hndarbeid p skolen, s interessen har nok kommet snikende med rene. Har laget masse dukkeklr, og mye klr til jentene mine. S fant jeg to flotte nettsteder, nemlig Hobbyboden og Hobbyforum og s har man blitt fullstendig hekta. Masse nye nettvenner og andre venner,og ikke minst masse inspirasjon.
Jeg jobber i Posten i full stilling, men dette ret her har jeg dessverre vrt mye sykmeldt. Sliter med litt leddsmerter her og der, og hper f en avklaring av hva det kan vre ilpet av noen mneder.

hits