sjal

sjal

Og her er sjalet jeg hekler på bestilling, har akkurat begynt på nøste nr 2, så det går ikke så veldig fort unna. Håper på å bli ferdig i løpet av helga.


helene's poncho

helene's poncho
this is nearly the half of Helene's poncho,and I have to make one more piece of this, boring.............

pelicanskjerf

pelicanskjerf

Måtte prøve å lage meg et skjerf i Pelicangarnet, er veldig godt å ha på seg, men må nok strekke det litt mere.


dukkekjole

dukkekjole

Måtte prøve meg på kjolen her, og den ble godkjent.Så jeg tenker jeg strikker et par sånne til SOS-prosjektet vårt på HB.Men garnet er tynt.


Hemmelig nordisk venn

Hemmelig nordisk venn

Og så meldte jeg meg på en hemmelig nordisk vennrunde, trodde jeg skulle få pakke her fra Norden. Men pakken min kom langveis fra, helt fra Luxemburg. Og jeg fikk et nydelig garn, ligner litt på alpakkagarnet vårt, er deilig og mykt. Forslaget fra giveren var sokker, men det har jeg ikke råd til. Blir nok noe som vises bedre enn føttene tror jeg.


hemmelig venn

hemmelig venn

Ny runde med hemmelig venn på Hobbyboden, og jeg fikk nydelig garn. Dette skal jeg bruke på meg selv, kanskje jeg skal prøve meg på en hals ala Mimouna, time will show. Ble iallfall kjempeglad for dette.


Veska mi-min stolthet

Veska mi-min stolthet 

Ja, denne veska er min stolthet. Den er strikket i Trio, et kjempespennende garn. Og da må jeg jo selvfølgelig anbefale min yndlingsbutikk på nettet http://garn.poppyfield.net/. Der har jeg kjøpt garnet og masse annet spennende garn.

Fort gikk det også med strikkinga, var så spent på hvordan den skulle bli tilslutt, så husarbeidet kom i andre rekke i helga ja.

 

  


ponscho til Helene

ponscho til Helene

Jeg kunne ikke være dårligere enn dere andre, så jeg laget denne her i går kveld, gikk kjapt, og jenta var fornøyd.


jeg vil ha sommer

jeg vil ha sommer

Nå er jeg lei av vinter, i håp om at snøen og kulden skal forsvinne kjempefort, så laget jeg denne bomullslua i dag.


sjal

sjal
Dette er julestasen til lillepia mi, et nydelig sjal strikket i Rio Lanarcus.Og hun har brukt det kjempemye, for hun elsker å pynte seg.

hna mi

hna mi

Denne skal jeg ha til pynt i påska, akkurat nå har den hedersplassen på tv'n. Mangler øyne, men det blir. Detter er et resultat av en høneknit-along som jeg er med på Hobbyboden.KJempemorsom og strikke. Barn skal hun få også, den ene kyllingen er ferdig strikket, og den vil ikke være enebarn, så jeg skal strikke iallfall en til.


hits