secret nordic friend

secret nordic friend

And I also got a present from my secret nordic friend today.Thank you,Virtuella, for the beautiful yarn, and the lovely pattern and yarn for this bellrope. I loved it.


å little eastergreeting

å little eastergreeting

Today this little greeting turned up in my mailbox. Thank you Marikken, and I wish you a lovely easter too.


yarns i just have bought

yarns i just have bought 

Yeaterday I received this beautiful yarn in my mailbox.I have tried Regia before, but I have never knitted of Noro Kureyon. And I bought this from the best netshop I know http://garn.poppyfield.net/. This shop is worth visiting.


just a little crochet

just a little crochet

I got some crochetingyarn from my friend LisaMarie, and made this little one. Needlehook no. 1,25, I really enjoyed making this.

  


Hvem er jeg?

Jeg har håndarbeidsdilla. Men det utrolige er at jeg hadde bare G i håndarbeid på skolen, så interessen har nok kommet snikende med årene. Har laget masse dukkeklær, og mye klær til jentene mine. Så fant jeg to flotte nettsteder, nemlig Hobbyboden og Hobbyforum og så har man blitt fullstendig hekta. Masse nye nettvenner og andre venner,og ikke minst masse inspirasjon.
Jeg jobber i Posten i full stilling, men dette året her har jeg dessverre vært mye sykmeldt. Sliter med litt leddsmerter her og der, og håper å få en avklaring av hva det kan være iløpet av noen måneder.

hits